preload preload preload preload

Öztürk ve İnce, Kaymakamdan Oy İstedi


10th Mayıs 2011 Haberler 0 Comments



CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında Dr. Nedim İnce ile birlikte ziyaret ettiği Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar’dan oy İstedi.
Öztürk, beraberinde aday adaylarından Dr. Nedim İnce, Silifke İlçe Başkanı Orhan Dal, İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları yönetim kurullarıyla sabahın erken saatlerinde başladığı seçim çalışmaları kapsamında önce kamu kurumlarını ziyaret etti. Kamu çalışanlarından destek isteyen Öztürk ve İnce Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar’ı da ziyaret etti.
Kaymakam Damatlar, “Sayın Kaymakamım 12 Haziran’da oyunuzu istiyorum” diyen Öztürk’e “Hele oturun bir çay söyleyeyim” yanıtını verdi.
Öztürk’ün “Ben çay değil oy istiyorum” esprisi ise gülüşmelere neden oldu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Damatlar, “Sayın Vekilimizi Silifkeliler olarak çok seviyoruz. Mecliste ilçemizi temsilen görev yapan Sayın Öztürk’ün bu ziyareti bizi mutlu etti. Kendileriyle her zaman işbirliği yapıyoruz. Siyasi çalışmalarda ise her adaya eşit mesafedeyiz” dedi.
Öztürk ve İnce daha sonra İlçe örgütüyle birlikte Silifke esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi, onlardan 12 Haziran seçimlerinde CHP için oy istedi.



  • Yorum Yaz

    * Required
    ** Email