preload preload preload preload

Aday ve Aday Adaylarından Güç Birliği


15th Mayıs 2011 Haberler 0 Comments


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin 1. sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Atıcı, Eğriçam Mahallesi’ndeki son çalışmasında da en büyük desteği yine aday adaylarından aldı.

Prof. Dr. Aytuğ Atıcı’yı, CHP Mersin Yenişehir İlçe Başkanı Yunus Özdemir, CHP Yenişehir Gençlik ve Kadın Kolları yöneticileri, Dr. Nedim İnce, Kemal Öncel ve Avukat Necdet Yıldırım yalnız bırakmadı.

İlk olarak Eğriçam Mahallesi Muhtarı İbrahim Ünel’i makamında ziyaret eden CHP Mersin 1. sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı ve beraberindekiler daha sonra bölgedeki esnaf ziyaretlerine başladı.

Eğriçam Mahallesi’nde gezmedik esnaf bırakmayan Atıcı, bıkıp usanmadan gördüğü her dükkana girip esnafın elini sıkmayı ihmal etmedi.

Mahalle halkının büyük ilgi gösterdiği Aytuğ Atıcı, balkonlardan sevgi gösterisinde bulunan mahalle sakinlerine el sallayıp destek istedi.

Girdiği her dükkanda mutluluk ve sevinç içerisinde karşılanan Atıcı, esnafın kendisine anlattığı sorunları bir bir not aldı.

  • Yorum Yaz

    * Required
    ** Email