preload preload preload preload

Mavi ile Enerji Depoladı


9th Mart 2011 Haberler 0 Comments

Spor Psikologu ve Mersin Toros Devlet Hastanesi Üroloji Uzmanı Dr. Nedim İnce, seçim takviminin açıklanmasının ardından siyasi arenaya inmeden önce Akdeniz’in maviliklerine yelken açarak enerji depoladı.

Mersin’den milletvekili aday adayı olması beklenen Dr. Nedim İnce devlet memurluğu görevinden istifa etmeden önce hafta sonunu yelkenli teknesiyle Akdeniz’in mavi sularına açılarak değerlendirdi. Açık denizde bir süre dolaşarak enerji depolayan İnce, bir yelken sporcusu olarak denizin kendisini dinlendirdiğini, böylece bir haftanın yorgunluğunu atarak enerji depoladığını dile getirdi. Yıllarca Mersin’de Yelken İhtisas Kulübü Başkanlığı görevini yürüten, aynı zamanda lisanslı yelken hakemi de olan İnce, yelken sporunun kendisinde bir tutku olduğunu o nedenle de fırsat buldukça açık denizde yelken açtığını ifade ederek, “Yelken sporu yaygınlaştıkça deniz kültürü yaygınlaşacak, denizin önemini kavramak kolaylaşacaktır ki bir ulusun ‘Denizci Ulus’ olabilmesinin ilk adımı budur. ‘Denizci Ulus’ olmak yelkenciliğin yaygınlaşmasından geçmektedir. Zenginleşmek de ‘Denizci Ulus’ olup denizin zenginliklerinden yararlanmaktan geçmektedir. Spor yapmak aynı zamanda sağlıklı yaşam demektir” dedi.

Denizin huzur verici ve sakinleştirici maviliğinden büyük keyif aldığını da kaydeden Nedim İnce, “Denizin maviliği, martılar ve temiz hava insanı dinlendiriyor. Haftanın tüm yorgunluğunu böylece üzerimden atıyorum. İşte deniz tüm bereketi ve ihtişamıyla karşımızda. Kendimi özgür hissediyorum. Güneşi tenimde hissediyor, denize baktıkça daha da rahatlıyorum. Huzur aradığımda denizin maviliği imdadıma yetişir. Denizin huzur verici ve sakinleştirici maviliği bana keyif veriyor. Deyim yerindeyse ruhumu dinlendiriyor. Bu sayede müthiş enerji depoluyorum” diye konuştu.

Öte yandan seçim takviminin açıklanmasının ardından 9 Mart Çarşamba günü devlet memurluğu görevinden istifa etmesi beklenen Dr. Nedim İnce’nin 12 Mart Cumartesi günü saat 12:00’de Cumhuriyet Halk Partisi İl Binası önünde aday adaylığını açıklaması bekleniyor.
PRATİKHABER

  • Yorum Yaz

    * Required
    ** Email